HTML

Bordányi Borostyán Dalkör honlapja

A Faluházban működő dalkör fellépéseiről, kapcsolatairól, próbákról és a készülődések folyamatáról, a dalkör jelentősebb eseményeiről.

Friss topikok

Linkblog

A népdalkör fontos eseményei 2007-ben

2009.12.12. 09:34 borostyandalkor

Az egyik jelentős dolog a tekerőlant beszerzése volt, melyet Szerényi Béla hangszerkészítőtől vásároltunk, a másik emlékezetes alkalom a KOTA népzenei minősítője, melyen népdalkörünk térségi KIVÁLÓ eredményt ért el. Az év folyamán több meghívásnak tettünk eleget, így Sándorfalva,Zsombó, Kelebia, Mórahalom, Zsana, Szeged Hóvirág, Tiszavirág népdalkörök népzenei találkozóján vettünk részt. Szerepeltünk a Seprődi János Kárpátmedencei Kórusszövetség Pálházán megrendezett nemzetközi találkozóján és énekeltünk Csókán, a Vajdaságban rendezett találkozón. Felléptünk helyi rendezvényeken: Kultúra napján, Falunapon, Főzőfesztiválon, Hagyományőrzők felvonulásán, Öregdiák találkozón, Nefelejcs Nyugdíjasklub rendezvényein, és a Templomban rendszeresen.

Szeretünk együtt lenni, kitartóan, szorgalmasan készülünk a fellépésekre és nagy öröm mindannyiunknak, ha dalainkkal elnyerjük a közönség rokonszenvét.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borostyandalkor.blog.hu/api/trackback/id/tr941582542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása